Съвет на седмицата – събудете се и помиришете пет звездните отзиви

Ние в HostMe считаме, че страхотните Airbnb домове трябва да зарадват всичките пет сетива на госта. От богатия вкус на безплатното кафе, до мекото докосване на току що изпраното и изгладено бельо, всичко трябва да казва „Добре дошли у дома!“

Съветът на HostMe към домакините тази седмица е да вземат предвид възприятието, което често е пренебрегвано, но винаги има въздействие: аромат. Докато  ароматът на току-що почистения дом е невероятен, ние искаме да насърчим  домакините да създадат още по – голям комфорт за своите гости, като използват свещи, или ароматни дифузъри с пръчици, което ще ви помогне да получите  великолепни отзиви.

И двата варианта си имат цел. Тактически разположени, свещите и/или дифузърите ще направят аромата на дома ви страхотна. Също така, те могат да добавят стойност към концепцията за интериорен дизайн на Вашия Airbnb дом, с фънки шарки, или забележителни открояващи се цветове. И за щастие, могат да се намерят в различни аромати (и ценови диапазон!), така че да отговарят на вашия личен вкус, стил и бюджет.

Всички използваме свещи и ароматни дифузъри с пръчици в домовете си. Ние лично предпочитаме дифузърите – те създават по-фин аромат в дома и трябва да се подменят значително по-рядко. Не на последно място – те не са предпоставка за пожар, което допълва усещането за сигурност както за домакините, така и за гостите.